ZZP Chef-kok

Als ervaren ZZP Chef-kok ben ik beschikbaar voor zelfstandige opdrachten. Met een uitgebreide culinaire achtergrond en jarenlange ervaring in gerenommeerde keukens, ben ik in staat om een breed scala aan gerechten te bereiden.

Wat ik bied
Geen inwerktijd: Dankzij mijn uitgebreide ervaring als chef-kok ben ik in staat om direct aan de slag te gaan zonder inwerktijd. Ik begrijp de hectiek van de keuken en ben gewend om snel en efficiënt te werken.

Zelfstandigheid: Als zelfstandig ondernemer ben ik gewend om zelfstandig te werken. Ik neem de leiding in de keuken en zorg voor een soepele gang van zaken.

Eenmalig complete factuur: Mijn diensten worden aangeboden tegen een eenmalig en compleet factuurtarief. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. Dit maakt het gemakkelijk voor u om uw budget te beheren.

Geen Extra Administratie: U hoeft zich geen zorgen te maken over extra administratieve taken. Mijn factuur is overzichtelijk en transparant, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Waarom voor mij kiezen
Met een passie voor koken en oog voor detail, garandeer ik culinaire hoogstandjes die uw gasten zullen waarderen. Mijn flexibiliteit en professionaliteit maken mij de ideale keuze voor elke culinaire opdracht.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om uw specifieke wensen te bespreken. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan smaakvolle successen!

Tarieven
- Pitmaster  tarief in overleg
- Chef-kok   tarief in overleg
- Souschef   € 55,00 per uur
- Zelfstandig werkend kok € 45,00 per uur

Tarieven zijn exclusief 21% BTW, reiskosten à €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram