WINTER

Wintereditie

Stel je een sfeervolle winteravond voor. Terwijl de koude winterlucht de omgeving omarmt, verzamelt een groep vrienden en familie zich rondom een gezellig knetterend vuur. Het decor is een betoverende Winter BBQ, waar de geur van smeulend hout zich vermengt met de belofte van heerlijke lekkernijen.

Bourgondische BBQ
Dit winterse feest wordt omgetoverd tot een bourgondisch festijn in de vorm van "shared dining". Samen genieten van een scala aan winterse dips, vers gebakken brood en smaakvolle gerechten, terwijl de warmte van het vuur en de vreugde van het samenzijn de harten verwarmen.

Winters menu
Of kies voor onze andere betoverende wereld van winterse smaken en culinaire verwennerij! Onze Chef heeft speciaal voor jou een hartverwarmend menu samengesteld, geïnspireerd door de gezelligheid en knusheid van het winterseizoen. Laat je meevoeren door een gastronomische reis die perfect aansluit bij de sfeer van de winter.

4-gangen
- Amuse: Een sprankelend begin van de avond, een kleine verrassing om de winterse magie te ontketenen.
- Voorgerecht: Een heerlijke start, waar winterse ingrediënten samenkomen in harmonie.
- Tussengerecht: Een warm intermezzo om je op te warmen en te verwennen te midden van de winterse pracht.
- Hoofdgerecht: Een hartverwarmend gerecht met rijke smaken, passend bij de gezellige ambiance.
- Nagerecht: Een zoete finale die de avond compleet maakt, als een winters dessertsymfonie.

5-gangen
Toevoeging van een extra tussengerecht: Laat je verrassen door een extra gang, een culinair hoogstandje dat de winterse belevenis verdiept.

6-gangen
Tweemaal extra tussengerecht: Ga een stapje verder in de winterse verwennerij met twee extra tussengerechten, zorgvuldig ontworpen om je smaakpapillen te betoveren.

 

Een exclusieve menu-ervaring
Bij al deze winterse lekkernijen staat jouw comfort voorop. Laat ons vooraf weten of je allergieën of dieetwensen hebt, zodat onze Chef hier met uiterste zorg rekening mee kan houden. Heb je speciale wensen of voorkeuren? Laat het ons vooraf weten en we doen ons best om aan al je verwachtingen te voldoen.

Echter, ondanks alle voorbereidingen en informatie vooraf, blijft een deel van het menu een verrassing. Laat je verwonderen door de winterse creaties van onze Chef en geniet van een onvergetelijke avond vol culinaire hoogtepunten. 

Stressvrij genieten
Zowel de Winter BBQ als het menu is volledig verzorgd, waardoor alle zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Geen gedoe met boodschappen doen in de kou, geen stressvolle voorbereidingen in de keuken en zeker geen zorgen over de afwas. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat jij en je gasten volop kunnen genieten van het winterse feest.

Culinaire arrangementen
Winter BBQ - vanaf €150,00 p.p. (minimaal 6 personen)
4-Gangen menu - vanaf €95,00 p.p.
5-Gangen menu - vanaf €110,00 p.p.
6-Gangen menu - vanaf €125,00 p.p.

Wijnarrangement
Om deze culinaire ervaring compleet te maken, bieden we optioneel een wijnarrangement aan vanaf €35,00 per persoon. Laat je verwennen door de harmonie van heerlijke gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen.


Warm welkom in de betoverende wereld van onze winterse keuken!


1 januari t/m  18 maart 2024

Informeer of reserveer hier!
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram