Pasen

Op z'n Paasbest!

Begin je Paasdag in stijl door te genieten van een weelderige brunch, compleet met heerlijke gerechten die de smaken van het seizoen omarmen. Van lichte salades tot hartige lekkernijen en zoete verleidingen, onze brunch is een feest voor de zintuigen.

Voor later op de dag nodigen we je uit om te gaan genieten van een smaakvolle Paas-BBQ of een speciaal samengesteld Paasmenu. Of je nu kiest voor gegrilde lekkernijen van de barbecue of de verfijnde smaken van een speciaal menu, we beloven een culinaire ervaring die perfect past bij de feestelijke sfeer van Pasen. 

Paas BBQ
Onze bourgondische Paas-BBQ is een waar festijn van gedeeld genot. Van het verfijnde aperitief tot het verrukkelijke dessert, onze Pitmaster heeft alles met zorg samengesteld en bereid. De culinaire reis begint met zijn ambachtelijk gebakken vers brood, vergezeld van een keur aan frisse dips. Bereid je voor op een smaakvolle ervaring waarbij elk detail op z'n Paasbest is, want bij ons wordt elke hap een viering van heerlijkheid.

Paasmenu
Pasen vieren we met een heerlijke dans van smaken in ons 4-gangen menu. Laat je smaakpapillen meenemen op een vrolijke ontdekkingsreis.
- Begin met een feestelijke amuse.
- Proef het verfijnde voorgerecht.
- Geniet van een verrassend tussengerecht.
- Laat je smaakzintuigen dansen bij het hoofdgerecht.
- Sluit af met een hemels nagerecht.

Voor degenen die nog meer willen genieten, voegen we bij het 5-gangenmenu een extra tussengerecht toe. En bij het 6-gangenmenu zelfs twee extra tussengerechten. Het is een ware symfonie van smaken en texturen, geïnspireerd door de overvloedige pracht van Pasen. Duik in deze culinaire viering en laat de smaak je betoveren!

Een exclusieve menu-ervaring
Het menu is zorgvuldig samengesteld om de essentie van Pasen te vangen. Elk gerecht is een culinair meesterwerk, doordrenkt met passie en creativiteit. Om deze ervaring perfect op jou af te stemmen, horen we graag van tevoren over eventuele allergieën of specifieke dieetwensen. En als je een speciale wens hebt, laat het ons weten - we willen graag bijdragen aan jouw perfecte culinaire beleving.

Het menu zelf blijft echter een verrassing, een ontdekkingsreis door smaken en texturen die je smaakpapillen zal betoveren. We nemen je mee op een gastronomische reis tijdens deze bijzondere paasviering!

Stressvrij genieten
Het beste van alles: geen zorgen! Alles is geheel verzorgd. Geen boodschappen, geen voorbereidingen, geen stress en zeker geen afwas! Laat ons voor alles zorgen, zodat jij en je gezelschap onbezorgd kunnen genieten van Pasen, de heerlijke smaken en het gezelschap. Neem plaats, ontspan en laat ons jouw paasviering moeiteloos en memorabel maken.

Culinaire arrangementen
Paasbrunch - vanaf €100,00 p.p. (minimaal 6 personen)
Paas BBQ - vanaf €150,00 p.p. (minimaal 6 personen)
4-Gangen - Paasmenu vanaf €95,00 p.p.
5-Gangen - Paasmenu vanaf €110,00 p.p.
6-Gangen - Paasmenu vanaf €125,00 p.p.

Wijnarrangement
Om deze culinaire ervaring compleet te maken, bieden we optioneel een wijnarrangement aan vanaf €35,00 per persoon. Laat je verwennen door heerlijke gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen.

 

Neem plaats, ontspan en laat ons jouw paasviering moeiteloos en memorabel maken.
Reserveer nu en verzeker jezelf van een zorgeloze en culinaire belevenis tijdens deze feestelijke periode.
Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een smaakvolle en ontspannen Pasen!


 

31 maart en 1 april 2024

Informeer of reserveer hier!
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram