Workshop BBQ

Wij gaan met zijn allen een heerlijke vurige dag tegemoet!

Voor wie is deze workshop
Voor iedereen!
Jij, de beginner die nog geen BBQ heeft en niet weet waar te beginnen. Of voor jou, met een BBQ thuis en daar meer uit wil halen. Ervaren wat er allemaal mogelijk is met een BBQ.


Wat komt er aan bod
Eerst een beetje theorie.

 • Uitleg over de verschillende BBQ’s;
 • Verschillende manieren van aansteken;
 • Hoe je controle houdt over het vuur;
 • Veiligheidsmaatregelen;
 • Schoonmaak en onderhoud;
 • Diverse bereidingstechnieken zoals o.a. roken, grillen, indirect garen.

Dit onder het genot van een lekkere bak koffie of thee van de BBQ samen met de bekende heerlijke Brabantse worstenbroodjes.


De workshop zelf
Stefan neemt je mee naar zijn wereld van de BBQ’s en leert je de fijne kneepjes van het BBQ’en. Hiervoor worden verschillende recepten voor de desbetreffende BBQ gebruikt. Die theorie is leuk en al, maar nu is het tijd voor het echte werk, het daadwerkelijk doen.

De groep wordt verdeeld in kleinere teams/koppels. Ieder team krijgt een mapje met recepturen waarmee we aan de slag gaan. Als team ben je verantwoordelijk voor een bepaald deel uit het menu om zo samen tot één geheel te komen. 

Het menu bestaat uit voorgerechten, vlees, vis, vegetarisch, diverse bijgerechten en een dessert. Welke dat zijn, is afhankelijk van het seizoen. Wij werken alleen met seizoensgebonden producten. Dat zorgt ervoor dat onze workshop nooit hetzelfde en dus altijd verrassend is! Het menu blijft tot aan de workshop een verrassing.

Door al dat harde werken krijg je honger. Ook omdat het inmiddels al zo lekker ruikt. Daarom worden er tussendoor wat kleine 'extra' hapjes gemaakt door jullie, zodat we het energiepeil hoog houden.

Aan het eind van de workshop gaan jullie samen genieten van al het lekkers dat jullie gemaakt hebben.


Hier zorgen wij voor

 • De BBQ’s en benodigdheden;
 • Alle ingrediënten;
 • Recepturen (mag je na afloop houden);
 • Servies, bestek etc.;
 • Begeleiding van de Pitmaster;
 • De afwas!

Tip: Omdat de workshop bij jou op locatie plaatsvindt is het handig te checken of daar ruimte voor is.


De prijs
Dat verschilt per seizoen. We maken altijd een workshop op maat. Daar ontvang je een offerte van zodat je op de hoogte bent van het complete bedrag. Je wilt geen verrassingen achteraf.


De tijdsduur
Minimale tijd voor de workshop is 3 uur!
Een normaal tijdschema is 6 à 7 uur. Dat is zonder op- en afbouw op locatie.


Informeren en reserveren
Er is geen vaste datum voor de workshop en kan het hele jaar door gepland worden. Je hoeft dus niet te wachten op het voorjaar en de zomer. Denk bijvoorbeeld aan het Wildseizoen en de winter BBQ. Meer over andere thema's vind je hier.

Het aantal deelnemers kan in overleg, maar de voorkeur gaat uit naar minimaal 6 personen. De grootte van het menu wordt hier op aangepast.

In de agenda onderaan deze pagina kun je checken welke datum nog beschikbaar is. Neem contact met ons op zodat we deze datum voor je kunnen reserveren of wanneer je meer informatie wilt. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram