Vaderdag

Lieve papa, dankjewel!

Toen ik 14 was, was mijn vader zo dom. Maar toen ik 21 werd, verbaasde ik mij erover hoeveel hij in die zeven jaar had bijgeleerd. *Mark Twain


Vaderdag BBQ
Vier Vaderdag met een sissend hete BBQ, verzorgd door onze Pitmaster! Laat de vlammen dansen terwijl de lekkerste, sappige stukken vlees en smaakvolle groenten op het rooster liggen. Gezelligheid, smaakexplosies en een laid-back sfeer staan op het menu. Laat de rook opstijgen, de smaken samenkomen en beleef samen een onvergetelijke Vaderdag BBQ!

Vaderdag menu
Voor de fijnproevers onder ons bieden we jullie ook een 4-gangen menu aan. Elk gerecht is met precisie samengesteld door onze privé Chef om jullie smaakpapillen mee te nemen op een culinaire reis van smaken, van het voorgerecht tot het verrukkelijke nagerecht.

Laat je verwennen met een heerlijke amuse. Een klein kunstwerkje dat jouw smaakpapillen prikkelt en de toon zet voor de verwennerij die nog volgt.

Een met zorg samengesteld voorgerecht. Het laat je genieten van subtiele smaken die samenkomen op je bord.

Het verrassende tussengerecht. Een intermezzo van verrassende texturen en harmonieuze combinaties, waardoor je culinaire ontdekkingsreis nog boeiender wordt.

Het hoogtepunt van de avond is gearriveerd. Het hoofdgerecht steelt de show met een hoofdrol voor smaak en verfijning. Laat je betoveren door de culinaire meesterzetten en geniet van de smaakexplosies die samenkomen op je bord. Het is tijd om te smullen en te genieten van het pronkstuk van deze gastronomische avond!

Laat de dag zoet eindigen, want we sluiten af met een nagerecht dat speciaal voor jou is. Geniet van elke hap en laat de smaken van deze bijzondere dag nog even nazinderen. 

Omdat jij dat beetje extra verdient, hebben we speciaal voor jou een 5-gangen menu met een bonus tussengerecht. En voor de ultieme verwennerij is er zelfs een 6-gangen menu, met niet één, maar twee keer een extra tussengerecht.


Een exclusieve menu-ervaring
Onze Chef een heerlijk menu samengesteld, wat jullie smaakpapillen zal betoveren. Uiteraard staan we klaar om rekening te houden met eventuele allergieën of dieetwensen. Geef deze gerust vooraf door aan onze Chef, zodat we jullie een onvergetelijke culinaire ervaring kunnen bezorgen.

Heb je een speciale wens of verrassing in petto voor je vader? Laat het ons weten, zodat we kunnen bijdragen aan het creëren van een bijzonder moment. We houden ervan om jullie dag extra speciaal te maken.

Hoewel we de details van het menu geheim houden, beloven we een culinaire ontdekkingsreis vol smaken en texturen die je pas zult onthullen bij de allereerste hap. Laat je verwonderen en geniet van deze heerlijke mysterieuze ervaring op jouw speciale dag.

Stressvrij genieten
Laat de zorgen maar los, want vandaag nemen wij alles voor onze rekening. Geen boodschappen, geen voorbereidingen, geen stress en al helemaal geen afwas! Alles is geheel verzorgd, zodat jij en je gezelschap onbezorgd kunnen genieten van deze speciale dag, de heerlijke smaken en het gezellige samenzijn. Leun achterover, ontspan en laat ons de rest regelen. 

Culinaire arrangement
Vaderdag BBQ vanaf €150,00 p.p. (aantal personen in overleg)
4-Gangen menu - vanaf €95,00 p.p.
5-Gangen menu - vanaf €110,00 p.p.
6-Gangen menu - vanaf €125,00 p.p.

Wijnarrangement
Om deze culinaire ervaring compleet te maken, bieden we optioneel een wijnarrangement aan vanaf €35,00 per persoon. Laat je verwennen door de harmonie van heerlijke gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen.


Fijne Vaderdag!


16 juni 2024

Informeer of reserveer hier!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram