Wereld Baarddag

With a great Beard comes great Responsibility

Echte mannen dragen het ultieme symbool van mannelijkheid: de baard. Het is niet zomaar gezichtsbeharing; het is een statement. De baard maakt de man en wij omarmen de ruige, robuuste uitstraling die het met zich meebrengt. Dus laat die baard groeien en toon de wereld waar echte mannelijkheid voor staat!


Great Beard BBQ
Welkom bij de Great Beard BBQ, waar mannen met karakter samenkomen voor een ongekende culinaire belevenis! Onze BBQ-ervaring is als een robuust festijn, doordrenkt met de geest van 'shared dining'. Van het eerste aperitief tot het laatste dessert, onze Pitmaster staat persoonlijk garant voor een onvergetelijke smaakexplosie. 

De reis begint met zijn ambachtelijk vers brood, gedoopt in een scala van heerlijke dips. Hier draait het niet alleen om grillen; het gaat om het delen van smaakmomenten die de zintuigen prikkelen. Laat je verwennen en proef de passie van onze Pitmaster in elke onweerstaanbare creatie! Dit is niet zomaar een BBQ; dit is Great Beard BBQ - waar smaak en karakter samenkomen.


Exclusieve BBQ-ervaring
De Pitmaster heeft zijn grill-skills ingezet en speciaal voor jou een smaakvol BBQ-menu samengesteld. Maar we begrijpen dat iedereen zijn eigen grill-rituelen heeft. Als je allergieën of specifieke verzoeken hebt, geef dit dan van tevoren door aan de Chef. 

En als je een vurige wens hebt voor je BBQ-ervaring, laat het ons dan ook weten. Het menu blijft een mysterieuze smaaksensatie, maar we willen ervoor zorgen dat jouw culinaire avontuur niet alleen rokerig en verrassend is, maar ook precies afgestemd op jouw smaakpapillen. Laat ons weten hoe we de vlam in jouw BBQ-avond kunnen laten branden!

Stressvrij genieten
Dat is ons credo! En het beste van alles: maak je nergens druk om. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Geen gedoe met boodschappen, geen voorbereidingen, geen stress en absoluut geen afwas! Laat ons al het werk op ons nemen, zodat jij en je gezelschap volledig zorgeloos kunnen genieten van de heerlijke smaken en het gezellige samenzijn. Jij ontspant, wij regelen de rest.

Arrangement
Great Beard BBQ - vanaf €150,00 p.p. (minimaal 6 personen)


"Baardtrots: Het onmiskenbare symbool van echte mannelijkheid!"


Maandag 2 september 2024

Informeer of reserveer hier!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram