Menu van het laatste diner van dit jaar!

 

Menu 4 gangen

Bourgondische broodplank
~~~~
Voorgerecht
Geschroeide Carpaccio | Espuma van Parmezaan | Pesto | Zoetzure groenten | Rucola
~~~~
Tussengerecht
Bouillabaisse | Zeevruchten | Saffraan | Bosui | Roseval | Knoflooktoast | Rouille
~~~~
Hoofdgerecht
Beef wellington | Truffeljus | Knolselderijcrème | Violet aardappel | Bospeen | Rode kool | Pastinaak
~~~~
Nagerecht
Red velvet cake | Champagne | Frambozencompote | Witte chocolade mousse
~~~~ 


 

Menu 5 gangen

Bourgondische broodplank
~~~~
Voorgerecht
Geschroeide Carpaccio | Espuma van Parmezaan | Pesto | Zoetzure groenten | Rucola
~~~~
Tussengerecht 1
Bouillabaisse | Zeevruchten | Saffraan | Bosui | Roseval | Knoflooktoast | Rouille
~~~~
Tussengerecht 2
Coquille | Artisjokcrème | Amandel crunch | Champagne saus
~~~~
Hoofdgerecht
Beef wellington | Truffeljus | Knolselderijcrème | Violet aardappel | Bospeen | Rode kool | Pastinaak
~~~~
Nagerecht
Red velvet cake | Champagne | Frambozencompote | Witte chocolade mousse
~~~~

 

Menu 6 gangen

Bourgondische broodplank
~~~~
Voorgerecht
Geschroeide Carpaccio | Espuma van Parmezaan | Pesto | Zoetzure groenten | Rucola
~~~~
Tussengerecht 1
Bouillabaisse | Zeevruchten | Saffraan | Bosui | Roseval | Knoflooktoast | Rouille
~~~~
Tussengerecht 2
Coquille | Artisjokcrème | Amandel crunch | Champagne saus
~~~~
Tussengerecht 3
Truffelrisotto | Bospaddenstoelen | Krokante serranoham
~~~~
Hoofdgerecht
Beef wellington | Truffeljus | Knolselderijcrème | Violet aardappel | Bospeen | Rode kool | Pastinaak
~~~~
Nagerecht
Red velvet cake | Champagne | Frambozencompote | Witte chocolade mousse
~~~~

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram