KERST

De magie van Kerstmis

Welkom bij een culinair avontuur dat de magie van Kerstmis naar uw huis brengt!

We creëren onvergetelijke momenten rond de feestdagen, waarbij de geur van heerlijke gerechten en de warmte van samenzijn samenkomen. Dit jaar nodigen we u uit om uw kerstviering naar een hoger niveau te tillen met onze exclusieve "Chef aan Huis" service.

Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een feestelijk familiediner. Wij zorgen ervoor dat uw kersttafel gevuld is met verrukkelijke gerechten en smaken die de zintuigen prikkelen.

Wat kunt u van ons verwachten:
Een exclusieve menu-ervaring: Onze chef-kok heeft voor u een heerlijk menu samengesteld. Er wordt uiteraard altijd rekening gehouden met eventuele allergieën en dergelijken. Of misschien heeft u een speciale wens, dan is dat zeker ook bespreekbaar. Hierdoor zorgen wij ervoor dat het menu perfect past bij uw smaakvoorkeuren en de sfeer van uw kerst.

Ambachtelijke ingrediënten: Wij streven naar de hoogste kwaliteit en gebruiken alleen de beste ambachtelijke ingrediënten om een ongeëvenaarde culinaire ervaring te leveren.

Stressvrij genieten: Laat uw keukenzorgen over aan ons, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van het gezelschap van uw gasten. U wordt geheel ontzorgd*.
*Geheel ontzorgd betekent bij ons: Geen boodschappen, geen voorbereidingen, geen stress en geen afwas!


Klik hier voor het Het 4-gangen menu bestaat uit een:
- Voorgerecht
- Tussengerecht
- Hoofdgerecht
- Nagerecht
Het 5-gangen menu heeft een extra tussengerecht.
Het 6-gangen menu heeft twee keer een extra tussengerecht.


De BBQ is gericht op een bourgondische "shared dining" ervaring. Het gehele culinaire proces, van het aperitief tot en met het dessert, wordt door de Chef zelf gemaakt. Deze gastronomische reis begint al bij zijn heerlijke verse brood met een selectie aan feestelijke kerstdips.

De nadruk ligt op het delen van smaken en genieten van hoogwaardige gerechten die met zorg en vakmanschap zijn bereid. De Chef zorgt voor een diversiteit aan smaken en texturen, waardoor elke gang een unieke ervaring biedt. De BBQ wordt niet alleen gezien als een kookmethode, maar eerder als een kunstvorm waarbij de Chef een feestelijke en culinaire beleving voor u en uw gasten creëert.

 

Prijzen:
Bourgondische BBQ vanaf € 170,00 p.p. (minimaal 6 personen)
4-Gangen menu vanaf € 100,00 p.p.
5-Gangen menu vanaf € 125,00 p.p.
6-Gangen menu vanaf € 150,00 p.p.
Eventueel aan te vullen met een wijnarrangement vanaf € 35,00 p.p.
I'm dreaming of a white x-mas. But if the white runs out I'll drink the red.


25 en 26 december 2023 

Informeer of reserveer hier! 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram